Shopping Cart
/

About Us

TENTANG KAMI

OUR BACK STORY /  ABOUT US

Cinta Alami Marketing di asaskan pada 30hb Ogos 2016 oleh Puan Ros Alik. Idea Cinta Alami tercetus di sebabkan kesukaran mendapatkan barangan semulajadi dan organik untuk anak puan Ros yang menghidapi penyakit ekzema atopik ketika itu.

Puan Ros terpaksa mencari barang dan makanan keperluan anak beliau merata tempat dan agak sukar menjumpai kedai organik  muslim. Daripada situ beliau menanam impian untuk mewujudkan sebuah kedai yang didalamnya terdapat barangan semulajadi dan organik yang berkualiti tinggi dengan pensijilan halal yang di iktiraf.

 

HALAL & ORGANIK

Halal dan organik adalah misi kami. Kami berusaha mengumpulkan range produk yang bukan sahaja organik tetapi juga halal lagi sihat yang bermanfaat  untuk setiap individu yang mengambilnya.

 

MESRA EKZEMA

Uniknya Cinta Alami ini kerana Puan Ros mempunyai 3 orang anak ekzema yang mana pemakanan dan barangan keperluan harian mereka sangat perlu di ambil perhatian. Kami sangat memahami kehendak dan keperluan individu sensitif seperti ekzema dan dengan itu kami berusaha untuk menawarkan produk-produk yang mesra ekzema.

 

RUNDINGAN PERCUMA

Setiap pengambilan produk utama di Cinta Alami akan diberikan rundingan percuma tentang cara pengambilannya agar pelanggan mendapat manfaat yang optimum dari pengamalan makanan aafiyat.

Setiap individu adalah berbeza keperluan satu sama lain bergantung kepada tahap kesihatan masing-masing. Kami sangat mengalu-alukan sekiranya pelanggan ingin mendapatkan konsultasi percuma sebelum, semasa dan selepas pengambilan produk dari Cinta Alami.