Shopping Cart

Kategori Produk

view all

Apa Kata Mereka ?

    Tq seller barang dah sampai dgn selamat, packing sgt2 terbaik mungkin sbb botolnya kaca. Pertama kali nk try olive oil.
    Solehah Khamis , 27/12/2022
    Bagus olive oil ni. Recommended. Thank you seller. Received. Dua kali beli sini. Belikan kat org lain. Dia cakap mmg bagus olive oil ni. Sakit kepala berkurang.
    Shahiraa Nasir , 07/03/2022
    Sampai jgak akhir nya. Baru nak amal minyak habbatus sauda ni, nak suruh suami amalkan, minum dlm kopi, dia keluar kerja hari2, just as a precaution kan. Supplement je bukan nk bergantung terus, ni makanan tambahan bersunnah kan. Tak rugi cuba ☺️☺️Semoga kita semua sihat..
    Izabell Wahid , 11/10/2021
    Alhamdulillah selamat sampai.. order 25/8.. 26/8 sampai kt kelantan.. penghantaran sgt2 laju.. packaging pun terbaik. Balutan setiap barang sgt2 kemas dan bubble wrap pun tebal..  terbaik lah👍
    Siti Aishah Mahmood , 27/08/2021
    Kawan bgtau bagus minyak habbatus sauda ni untuk batuk sebab batuk dah kat sebulan tak hilang2 ni. Barang dibungkus elok kemas, sampai pun cepat je dlm keadaan baik 👍👍 Thank you seller ❤
    Erma Yuliza , 14/11/2022
    Sgt memuaskan wrapping kualiti. Pembelian madu Olive House kali ke3 amat memuaskan dgn izin allah dpt menyembuhkan penyakit batuk & tiriod....tq seller selalu pos cepat 1 @ 2 hr brg mesti smpi
    Zainora Salehan , 06/02/2022
    Kualiti & seller terbaik. Sesuai dengan harga. Terima kasih seller 💕💕💕Happy shopping!!
    Naaila Dina , 10/06/2021
    Dah amalkan few days dah, saya suka. Pati delima tu agk masam, so saya campurkan dgn madu utk balancekan rasa dia, and memg sedap. Tgah loya2 ni memg prefer something yg masam. Madu tu tak manis sgt, tp still saya prefer campur dgn something else daripada terus makan mcm tu je. Apa2 pun tq seller
    Siti Khadijah Yazid , 25/06/2022
    1st class seller as always. Highly recommended seller. 
    Johan Kama , 20/07/2021